Äntligen slipper jag raka mig

God eftermiddag och välkommen tillbaka till min nätdagbok. Idag hade jag tänkt skriva om en laserbehandling på Skärholmen som jag fick innan jag skulle ut och resa iväg på min sex månaders långa resa. Företaget Angellaserklinik gav mig en laserbehandling för hårborttagning.

Jag har under lite mer än ett år planerat mitt livs resa som jag äntligen ska ut på om ungefär tre veckor. De ställen jag har planerat att åka till inkluderar mycket sol och en del badande är även inräknat, därför har jag under en längre tid funderat på att gå på en laserbehandling på Skärsholmen som ska avlägsna håret i mina armhålor och vid bikinilinjen. Jag tänkte att det skulle underlätta mycket under resan eftersom jag då slipper tänka på att raka mig, då jag känner mig fräschare när jag är rakad än orakad. Jag har länge tänkt att jag ska gå på en laserbehandling men det har aldrig blivit av så jag tog äntligen tummen ur och gick på den nu när jag ändå skulle resa iväg. Jag hade fått höra att behandlingen skulle vara en smärtfri lösning för en effektiv hårborttagning, jag trodde inte riktigt på det att den skulle vara smärtfri och var inställd på att den skulle göra ont. Jag trodde dock helt fel, den var smärtfri så jag kunde njuta av både behandlingen och resultatet. Eftersom jag var lite rädd för smärtan spände jag mig mycket innan behandlingen, personalen var dock jättebra med att lugna ner mig på ett bra sätt, ett stort plus för det. Om du skulle vara intresserad av en smärtfri laserbehandling på Skärholmen där du blir omhändertagen av trevlig personal och sedan kunna njuta av resultatet, då är detta en salong för dig.